Сайт — сукупність веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси)  udcdiamonds.com.ua   разом з усіма сторінками.

Ця Політика пояснює яким чином збирається інформація про Вас при використанні Сайту, як вона використовується Товариством з обмеженою відповідальністю «Діамантовий Бізнес»  (надалі також Компанія або Ми).

Відвідуючи Сайт, Ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, Ви дозволяєте Нам збирати, використовувати і розкривати інформацію про Вас відповідно до цілей, що вказані нижче.          

Цим Ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11, 12 Закону України «Про захист персональних даних».

Цим Ви підтверджуєте, що Ви маєте достатню правоздатність та дієздатність для надання згоди з цією Політикою та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені.

Ми можемо змінювати цю Політику час від часу. Якщо Ми внесемо зміни, то ми повідомимо Вам, оновивши дату у верхній частині Політики. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з Політикою, коли Ви отримуєте доступ до Сайту, щоб залишатись проінформованим про умови та порядок обробки Ваших персональних даних, а також про способи захисту їхньої конфіденційності. 

1. Персональні дані. Терміни

Володілець персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.

Згода суб'єкта персональних даних - будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Розпорядник бази персональних даних - фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані.

Суб'єкт персональних даних - фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

2. Права суб'єктів персональних даних

Суб'єкт персональних даних має право:

1.  знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2.  отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3.  на доступ до своїх персональних даних;

4.  отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5.  пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6.  пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7.  на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8.  звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9.  застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист;

10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11.  відкликати згоду на обробку персональних даних;

12.  знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13.  на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли Ви отримуєте доступ до Сайту, Ми автоматично збираємо інформацію про Вас, в тому числі це є:

  • Лог файли: Ми реєструємо інформацію про використання Сайту, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу, і Вашу IP-адресу.

  • Інформація про пристрій: Ми збираємо інформацію про пристрій, який Ви використовуєте для доступу до Сайту (далі в цій політиці конфіденційності - Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби і т.д.

  • Інформація про використання: Ми збираємо інформацію про використання Сайту, в тому числі і Ваші дії на Сайті, якщо такі є.

  • Інформація про інтереси: Ми збираємо інформацію про матеріал, який Вас цікавить, пов'язаний з використанням Вами Сайту.

  • Персональна інформація: Ми збираємо та зберігаємо дані, що вносяться Вами при заповненні відповідних форм, зокрема, прізвище, ім’я, номер телефону, електронну адресу, дату народження, адресу проживання (якщо вона співпадає з адресою доставки).
  • Ваші геолокації: Ми збираємо інформацію про Ваші геолокації.

4. Cookies

Ми і треті сторони, з якими Ми співпрацюємо, можемо використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні загальні об'єкти, такі як HTML5 і Flash (іноді звані «флеш-cookie»), рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як IDFA від Apple або Google Рекламний ідентифікатор) і аналогічні технології ( «Cookies») у зв'язку з використанням Сайту, сторонніх веб-сайтів і мобільних додатків. Файли cookie можуть мати унікальні ідентифікатори і перебувати на Вашому комп'ютері або мобільному пристрої, в електронних листах, які Ми відправляємо Вам і на наших веб-сторінках. Файли cookie можуть передавати інформацію про Вас і Вашого використання Сайту, наприклад, тип Вашого браузера, параметри пошуку, IP-адреса, дані, що відносяться до реклами, а також дату і час використання Сайту, файли cookie можуть зберігатися або зберігатися тільки протягом окремого сеансу.

Ми використовуємо Cookies на Сайті для:

  • організації роботи Сайту;

  • запобігання шахрайству, захисту Ваших даних від несанкціонованих сторін і дотримання законодавчих вимог;

  • запам'ятовування інформації про те, як Ви вважаєте за краще використовувати Сайт;

  • того щоб зрозуміти, як Ви використовуєте Сайт.

Управління Cookie-файлами. Можливо, Ви зможете відключити деякі (але не всі) Cookies через налаштування вашого пристрою або браузера, але це може вплинути на функціональність Сайту. Метод відключення Cookies може відрізнятися в залежності від пристрою і браузера, але зазвичай його можна знайти в налаштуваннях або налаштуваннях безпеки.

5. Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про Вас для різних цілей, в тому числі:

  • Для розробки нових сайтів, послуг, продуктів і товарів;

  • Забезпечувати, підтримувати і покращувати Сайт;

  • Забезпечувати і поставляти продукти, товари і послуги, які Ви запросили і відправляти Вам відповідну інформацію;

  • Надсилати Вам повідомлення;

  • Здійснювати продаж Вам товарів;

  • Надсилати Вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або Нами. При цьому, Ми не несемо ніякої відповідальності за зміст наданих третіми сторонами  послуг або товарів;

  • Персоналізувати і поліпшити використання Вами Сайту;

  • Надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку Ми отримуємо від інших, щоб допомогти зрозуміти Ваші потреби і надавати Вам кращий сервіс;

  • Реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з Політикою чи іншим чином надавши Компанії інформацію, Ви даєте згоду на обробку та зберігання такої інформації.

6. Обмін інформацією

Ми можемо надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій Політиці:

  • у відповідь на запит про надання інформації, якщо Ми вважаємо, що розкриття інформації відповідно до будь-якого застосовуваного законодавства, правил або судового процесу є правомірним та необхідним;

Ми також можемо надавати третім особам на Наш вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана для Вашої ідентифікації.

7. Зв’язок

Ви можете звернутись з запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності в будь-який час по електронній пошті privacy@udcdiamonds.com.ua.

8. Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією про Вас протягом 12  місяців з моменту отримання такої інформації або протягом часу, як це передбачено відповідним податковим законодавством України.

Асортимент
Широкий вибір прикрас
на будь-який смак доступний
у нашому каталозі
Доставка
Безпечно та безкоштовно
до дверей та у максимально
короткі терміни
Якість
Сертифікати на каміння, гарантія
на вироби, ремонт та індивідуальні
замовлення
Шоу-руми
Придбати прикраси можна
у наших магазинах у Києві.
Адреси магазинів
x
Пошук
x
Зворотній зв'язок
x
Контактні данні
Безкоштовний дзвінок по Україні
x
Меню
x
Замовити в 1 клік